Recensies

Jullie krijgen van mij een 10 voor de service. Per ongeluk had ik het verkeerde formaat ontvangen. Even gebelt en 2 dagen daarna kreeg ik hem alweer binnen. Toppie!

Groethoi, Judith

Een mooie babyfoto besteld van mijn dochter. Super blij met het resultaat.

Met vriendelijke groeten, Theo

Eerst had ik een foto op canvas bij een ander bedrijf besteld. De kleuren van de foto vervaagden op den duur. Toen raade iemand mij jullie aan om een foto op glas te bestellen. En ben echt blij met de afdruk.

Groeten, Eva

Dankjewel voor het op tijd leveren van mijn foto op glas. De foto op glas is goed verpakt. Ik was nog bang dat dit zou de beschadigen tijdens het verzenden maar gelukkig was dit niet het geval.

- Monique

Trots ben ik op mijn nieuwe foto op glas. Al meerdere malen een fotoproduct bij jullie besteld tot nu toe altijd goed gegaan.

- Denise

Ik ben een schilder en ik wou graag mijn mooiste schilderij op glas hebben. Het uiteindelijke resultaat is super mooi geworden. Zal in de toekomst zeker nog een schilderijen van mij bij jullie laten drukken op glas.

- Edwin

Iedereen die bij mij thuis komt en mijn foto op glas ziet is razend enthousiast. Ik adviseer iedereen jullie bedrijf aan!

Groeten, Irene